PITAVERNE

PITAVERNE Sinds 1989

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1207 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitaverne. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 19:30 Levering was op tijd, 10 minuten voor de aangegeven tijd. Eten was netjes verpakt en zeker in orde
13 mei 2022 om 20:27 Geweldig zoals altijd
4 mei 2022 om 15:09 Ik ben helemaal niet tevreden. We hadden om 18 u besteld werd geleverd om 20h15. Niet normaal dat je meer dan 2 uur moet wachten op je eten en als je dan belt zeggen ze : ja, mevrouw het is druk. Verder ik had een kapsalon besteld en die was koud.
2 mei 2022 om 21:46 Koerier had geen wisselgeld om terug te geven. Kon wel afgetrokken worden bij de volgende bestelling volgens koerier.
1 mei 2022 om 20:55 Normaal altijd fan maar nu was de bezorging enorm laat. het eten relatief koud en de bestelling was niet volledig. 2x kaas gevraagd op de durrum en pita maar deze was niet aanwezig. De saus van de durrum zat trouwens apart in een potje ipv er op.
1 mei 2022 om 8:46 Altijd iets er niet bij, deze keer geen sauzen vorige keer geen frieten. Eten koud. Dit is mijn laatste bestelling. Ik maak wel zelf lekker eten !
30 apr 2022 om 19:49 20 minuten vroeger dan verwacht alles was super lekker zoals gewoonlijk
28 apr 2022 om 19:21 Super !
24 apr 2022 om 20:36 Gewoon de lekkerste
24 apr 2022 om 19:51 Altijd top
23 apr 2022 om 20:18 Perfect as always. My mixed grill dish was delicious and warm. Still my favourite restaurant.
23 apr 2022 om 20:02 20 minuten te laat maar alles was nog lekker warm hebben heerlijk gegeten